Selecteer een pagina

De Academie voor Ambulancezorg en MMT Nederland zijn een toekomstbestendige samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar aangegaan, om gezamenlijk interdisciplinaire trainingsdagen te verzorgen.

Deze trainingsdagen worden aangeboden binnen de opleidingstrajecten tot ambulancechauffeur en ambulanceverpleegkundige en afwisselend verzorgd door één van de vier Lifeliner regio’s.

De trainingsdagen vinden circa 11 keer per jaar plaats in het Experium van de Academie, waarbij een hoog realiteitsgehalte gesimuleerd kan worden.

Els van der Wallen, adviseur MMT Nederland: “Met het opstellen van deze overeenkomst kunnen de artsen en verpleegkundigen van de Lifeliners met veel plezier hun kennis- en kunde overdragen aan de ambulanceprofessionals van de toekomst.”

Martijn Forrer, Manager Academie voor Ambulancezorg is verheugd met de samenwerking. “Deze trainingsdag is een absolute meerwaarde voor de ambulanceprofessional in opleiding. Fijn dat we deze samenwerking voor de aankomende jaren hebben kunnen bestendigen.”